diumenge, 2 de desembre del 2018

CIRCULAR NADAL CATALÀ


Estimats pares i mares,

Ens atraquem a Nadal i us volem comunicar tot el que hem preparat per celebrar-ho a la vegada que volem fer-vos participar en aquests esdeveniments:

DECORACIÓ DE NADAL:
  La proposta que tenim per fer a casa amb els vostres fills és un ornament nadalenc que com a motiu ha de ser una CAIXA DECORADA QUE PORTI UN MISSATGE DE NADAL A DINS. Les caixes romandran exposades als passadissos de l’escola fins el darrer dia de trimestre. El darrer dia cada nin regalarà la seva caixa a un altre company, de tal manera que tots tendran una caixa amb un desig de Nadal d’un company del centre. La mida màxima de la caixa serà l’equivalent a una caixa de sabates. Les caixes s’han de dur a l’escola abans del dimarts dia 11 de desembre , per poder començar a decorar l’escola. Deixeu volar la imaginació!!! I sobretot compartiu aquest moment de creació amb els vostres fills i filles.

FIRETA DE NADAL
Com ja és tradicional per aquestes dades els/les alumnes de 6è, organitzen una fireta de Nadal.  La fireta estarà  oberta al públic el dia del concert de Nadal, dijous 20 de desembre. Aquest dia també es vendran coques. La recaptació anirà destinada al viatge d’estudis.

CONCERT DE NADAL
El dijous dia 20 de desembre farem el concert de Nadal a l’església de Santa Ponça. Les actuacions començaran a les 11:00 h amb els alumnes  d’educació infantil. Els pares podran gaudir de les actuacions dels seus fills. Després  els pares d’Educació infantil sortiran de l’església per donar pas a les actuacions de primària que començaran a les 12:15h. ESTAU TOTS CONVIDATS!! Us demanem silenci i respecte durant la celebració del concert.

VISITA DEL PATGE REAL
El divendres dia 21 de desembre, el PATGE REAL, ve a visitar-nos. I per acomiadar el primer trimestre i desitjar-nos unes bones festes, l’escola convida a tots els alumnes a una gran xocolatada. Aquest dia els alumnes de 6è vendran  coques a 1€ per recaptar diners pel viatge d’estudis. Preguem que al llarg de la darrera setmana tot el que vulgui berenar coca, entregui l’euro al tutor/a del seu fill.

RECOLLIDA JUGUETES, PRODUCTES DE NETEJA PERSONAL.
Com ja sabeu el centre cada any col·labora amb una organització o associació benèfica per tal de fer que el Nadal d’alguna manera siguin unes dates  no només per pensar amb festes i regals sinó també per pensar en aquelles persones que per algun  motiu no ho poden celebrar com nosaltres. Així que un any més col·laborarem amb Càritas per a la recollida de JOGUINES que ja no en faceu ús i que estiguin en bon estat i netes i PRODUCTES DE NETEJA PERSONAL D’ADULTS I D’INFANTS. Les podeu dur al centre i depositar-les dins les senalles habilitades, fins dia 22 de desembre.
Agraïm la vostra col·laboració per endavant.

“Bon Nadal,
Sort, Salut, Amor, Pau i Felicitat per tots”
 El Claustre i el personal  no docent del CEIP Ses Rotes Velles
vos desitja un BON NADAL I FELIÇ ANY NOU

Santa Ponça, 1 de desembre de 2018.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada